Στραματσόνι: «Απέρριψα δύο προτάσεις από Serie A»

Στραματσόνι: «Απέρριψα δύο προτάσεις από Serie A»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Απέρριψα δύο προτάσεις από Serie A»

bet365

Δύο προτάσεις από συλλόγους της Serie A απέρριψε ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως τόνισε σε συνέντευξη του σε ιταλική ιστοσελίδα, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να μιλά για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα, αλλά και το μεταγραφικό σχεδιασμό των «πρασίνων».

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb, με τον Ιταλό να αποκαλύπτει πως δέχτηκε κρούσεις από δύο συλλόγους της Serie A, τις οποίες ωστόσο απέρριψε, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει να δουλεύει το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο 38χρονος προπονητής αναφέρθηκε στις εγγυήσεις που έλαβε από τον Γιάννη Αλαφούζο για ενίσχυση της ομάδας, αλλά και παραμονή των μεγάλων αστεριών του «τριφυλλιού», ενώ απέφυγε να σχολιάσει το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για παίκτες που αγωνίζονται στη Serie A.

Mεταξύ άλλων, ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για:

Για το ενδιαφέρον από συλλόγους της Serie A: «Δέχθηκα δύο προτάσεις από ιταλικές ομάδες, τις οποίες δεν θέλω να αποκαλύψω, μιας και δεν θα ήταν σωστό, ούτε γι' αυτές, ούτε για τον Παναθηναϊκό να τις αναφέρω. Δεν είχα ποτέ πρόθεση ούτως ή άλλως να εγκαταλείψω το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Ήθελα μόνο ο ιδιοκτήτης της ομάδας να με διαβεβαιώσει για τις φιλοδοξίες του συλλόγου και να μου υποσχεθεί ότι θα κρατήσουμε τους δύο καλύτερους παίκτες μας. Θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά και πρέπει να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο ιταλικό και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Τέσσερις ομάδες πρωταγωνιστούν ουσιαστικά στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές από τεχνικής άποψης το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κατώτερο από το ιταλικό, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Όμως σε ότι αφορά στο πάθος είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο».

Για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τους Ιμπάρμπο, Κονέ, αλλά και τους Ονάζι και Κειτά της Λάτσιο: «Όταν έχεις δουλέψει και γνωρίζεις κάποιους παίκτες, αυτό αποτελεί ένα μικρό πλεονέκτημα για να τους προσεγγίσεις. Τα ονόματα δεν έχουν τόση σημασία, αλλά η πρόθεση του ιδιοκτήτη να ενισχύσει την ομάδα και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην Ιταλία αγωνίζονται πολύ καλοί παίκτες».

Για τις εμπειρίες που έχει κερδίσει στην Ελλάδα: «Είναι πολλές. Το να προπονείς ομάδες στο εξωτερικό σε ωριμάζει. Είμαι τυχερός που στα 39 έχω φτάσει σχεδόν στα 200 παιχνίδια στην καριέρα μου ως προπονητής σε Ίντερ, Ουντινέζε και Παναθηναϊκό».

Για το αν θα ήθελε να επιτρέψει κάποια στιγμή στην Ιταλία: «Σίγουρα. Για την ώρα όμως παραμένω απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και στην επόμενη σεζόν μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα