Τζαμάικα - Βενεζουέλα 0 - 1

Τζαμάικα - Βενεζουέλα 0 - 1

bet365

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στον Γ' Όμιλο του «επετειακού» Copa America η Βενεζουέλα, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της μαχητικής Τζαμάικας που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το πρώτο μέρος, χάρη σε τέρμα του Μαρτίνεθ. Δύο δοκάρια για τους Τζαμαϊκανούς.

Τζαμάικα και Βενεζουέλα πρόσφεραν όμορφο θέαμα στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Γ' Όμιλου στο «επετειακό» Copa America, με σύνολο του Ντουνταμέλ να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Οι Τζαμαϊκανοί είχαν την πρώτη τεράστια ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 13' ο Γουότσον ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ερνάντες, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Ντόναλντσον.

Το δοκάρι φάνηκε να αφυπνίζει τη Βενεζουέλα και στο 15' έπειτα από όμορφο συνδυασμό, ο Ζόσεφ Μαρτίνες βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με αριστερό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η κατάσταση για την Τζαμάικα δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο στο 23', όταν ο Όστιν αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Καρίγιο, με τον Σάφερ να περνά στο 39' στον αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια τον Γουές Μόργκαν για να συμμαζέψει την άμυνα του.

Η ανάπαυλα του πρώτου μέρους βρήκε το σκορ στο 1-0, με την Βενεζουέλα να δείχνει να ελέγχει το ματς, ωστόσο η Τζαμάικα ξεκίνησε αποφασιστικά την επανέναρξη και είδε για δεύτερη φορά την τύχη να της γυρνά την πλάτη, όταν στο 47' η μπάλα κατέληξε ξανά στο δοκάρι του Ερνάντες, έπειτα από κεφαλιά του Έκτορ.

Στο 71' ήταν η σειρά της Βενεζουέλας να σταθεί άτυχη, με τον Βίκλερ να βλέπει την κεφαλιά του καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μπλέικ και το 1-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος, παρά τις προσπάθειες των Τζαμαϊκανών να ισοφαρίσουν.

Ουρουγουάη και Μεξικό αγωνίζονται στις 3:00.

Γ' Όμιλος (Βαθμολογία)

1. Βενεζουέλα 3 1-0
2. Ουρουγουάη 0 0-0
3. Μεξικό 0 0-0
4. Τζαμάικα 0 0-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα