Κρίνεται του Ναζλίδη

Κρίνεται του Ναζλίδη

Κρίνεται του Ναζλίδη

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για τον Θωμά Ναζλίδη, καθώς θα έχει τις καθοριστικές επαφές με την ομάδα της Βέροιας. Το σκέφτεται για Πλατανιά, η επιλογή του Άρη, «παίζεται» και για Ξάνθη.

Στη Βέροια αναμένεται να... τρέξουν τα πάντα την εβδομάδα που έρχεται και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε δεν έχουν συμβόλαιο, είτε είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Το τελευταίο ισχύει για τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά», ωστόσο δείχνει πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει εκεί. Έτσι, μέσα στην εβδομάδα θα έχει τις πλέον καθοριστικές επαφές με την ομάδα της Ημαθίας, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του. Άλλωστε, έχει ήδη αρκετές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα έχει συζητήσει με τον Πλατανιά και σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Χανιώτες, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας. Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή του Άρη, ενώ... παίζεται και για την Ξάνθη. Βέβαια, ακόμα δεν είναι τίποτα βέβαιο για το μέλλον του, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Best of internet