Σενάριο για Μπαλντέ...

Σενάριο για Μπαλντέ...

Σενάριο για Μπαλντέ...

bet365

Ο Σενεγαλέζος φορ αρέσει στην ΑΕΚ ωστόσο η περίπτωση του θα κριθεί από τον νέο κόουτς. Οι εγχώριες περιπτώσεις Βέλλιου, Διούδη, Μπάρκα!

Η περίπτωση του Ιμπραΐμα Μπαλντέ είχε προταθεί και τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μην τον προκρίνει και γι' αυτό οι Κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον Τόμας Πέκχαρτ. Ωστόσο το όνομα του Μπαλντέ παραμένει τσεκαρισμένη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και είναι μια περίπτωση που συνεχίζει να υφίσταται και να απασχολεί, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος φορ ήταν από το 2012 στην Κουμπάν με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά τώρα μένει ελεύθερος και αυτό κάνει πιο εύκολη την περίπτωση του για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει. Διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον είχε παραχωρήσει με δανεισμό σε Νουμάνθια και Οσασούνα, αναγκάζοντας τους Ρώσους, με τις εμφανίσεις του, να τον αποκτήσουν.

Σε ό,τι αφορά τα εγχώρια, υπάρχουν οι περιπτώσεις των Απόστολου Βέλλιου, Σωκράτη Διούδη και Βασίλη Μπάρκα. Σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, η ΑΕΚ ψάχνει αυτόν που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη και θα είναι βασικός τη νέα σεζόν. Οπως είναι γνωστό και έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, μια τέτοια περίπτωση είναι ο Διούδης.

Η περίπτωση του και τα δεδομένα αυτής είναι πολύ απλά για την ΑΕΚ καθώς θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 330.000 ευρώ στην Μπριζ (το ποσό εννοείται πως μπορεί να πέσει αν θέλουν οι Βέλγοι να το συζητήσουν) και να γίνει το deal πολύ εύκολα.

Πλην του Διούδη, για το τέρμα υπάρχει πάντα και ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 22χρονος πορτιέρε του Ατρόμητου αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Ενωσης, οι οποίοι έχουν πάρει εξαιρετικές συστάσεις και από μέλη του Ατρόμητου. Ο μεγάλος σύμμαχος των Κιτρινόμαυρων έγκειται στο γεγονός ότι ο Μπάρκας φέρεται να έχει κατασταλάξει ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη προοπτική για αυτόν ενώ και ο Γιώργος Σπανός είναι διατεθειμένος να το συζητήσει.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του επιθετικού, είναι επίσης γνωστή η επιθυμία αρκετών μέσα στην ΑΕΚ να δουν το Βέλλιο με τα κιτρινόμαυρα. Οι φήμες από την συμπρωτεύουσα αναφέρουν το τελευταίο διάστημα ότι Ενωση και Βέλλιος είναι πιο κοντά από ποτέ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, την στιγμή που και οι συζητήσεις με τους Κυανόλευκους για το ενδεχόμενο απόκτησης του Βέλλιου δείχνουν ότι βαίνουν πολύ καλώς.

Παραμένει βέβαια και το ζήτημα της επιθυμίας του Ελληνα φορ να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο εξωτερικό, κάτι πάντως που σίγουρα έχει «χαλαρώσει» ως σκέψη από το Βέλλιο, χωρίς αυτό να σημείναι ότι αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση και ειδικά από την Αγγλία θα γυρίσει την πλάτη. Αντιθέτως, θα πάει... τρέχοντας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα