Επιμονή για Τοπάλ

Επιμονή για Τοπάλ

Επιμονή για Τοπάλ

bet365

Στην Τουρκία συνεχίζονται οι αναφορές που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Μεχμέτ Τοπάλ.
Οι Τούρκοι κάνουν το... come back τους για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μεχμέτ Τοπάλ για τη νέα χρονιά. Ξανατονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 30χρονο αμυντικό μέσο ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φενέρ στις 30 Ιουνίου.
Ο Τοπάλ εκτός από αμυντικός χαφ παίζει και στόπερ αλλά και κεντρικός χαφ. Τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για τριετές συμβόλαιο έναντι δύο εκ. ευρώ το χρόνο. Ο ατζέντης του Τοπάλ, Μπατούρ Αλτιπαρμάκ φέρεται να βρέθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες για να τα πει με την διοίκηση των πρωταθλητών για τον πελάτη του. Ο Ολυμπιακός επισήμως δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει την περίπτωση Τοπάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα