Στη Μελβούρνη η Εθνική (pics)

Στη Μελβούρνη η Εθνική (pics)

Στη Μελβούρνη βρίσκεται από την Κυριακή (5/6) η Εθνική μας ομάδα, καθώς εκεί θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό με την Αυστραλία.

Στη Μελβούρνη η Εθνική (pics)

Στο δεύτερο φιλικό με την Αυστραλία έστρεψε την προσοχή της η Εθνική μας ομάδα από την Κυριακή (5/6). Αυτό θα διαξεχθεί την Τρίτη (7/6 13:00 ώρα Ελλάδας) στο Etihad Stadium και η αποστολή βρίσκεται από σήμερα στη Μελβούρνη.

Η προπόνηση έλαβε χώρα στο Lakeside Stadium και σε αυτή έδωσαν κανονικά το παρών οι Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Μπακασέτας, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Αραβίδης και Παπάζογλου, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Μάλιστα, στο πλευρό των διεθνών ήταν και Έλληνες ομογενείς φίλαθλοι, αφού η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τον κόσμο, για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα από τους διεθνείς μας. Έτσι, η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για το δεύτερο ματς με τα «καγκουρό» θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στο Etihad Stadium τη Δευτέρα (6/6), η οποία θα ανοιχτή για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Best of internet