ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι εκτός πλάνων...

ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι εκτός πλάνων...

ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι εκτός πλάνων...

bet365

Εκτός από τα συμβόλαια που λήγουν, τους δανεικούς στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να ψάξουν για ομάδα.

Ο πρώτος που έμαθε ότι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν ήταν ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος ενημερώθηκε ότι θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Επόμενος που θα μείνει εκτός σχεδιασμού είναι ο Εγιάλ Γκολάσα. Ο Ισραηλινός πήρε πολλές ευκαιρίες στα δύο χρόνια στην Τούμπα, αλλά με Ίβιτς (και λόγω τραυματισμών) δεν έπαιξε καθόλου στα πλέι οφ και αυτό δείχνει ότι δεν υπολογίζεται. Ήδη για τον Γκολάσα υπάρχει ενδιαφέρον από την Μακάμπι Χάιφα και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Τρίτος που θα κληθεί να βρει ομάδα, με την συνδρομή και του ΠΑΟΚ, είναι ο Τέρι Αντόνις. Ο Ελληνοαυστραλός έχει αποφασιστεί να πάει δανεικός για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια, τα προσόντα του δεν αμφισβητούνται, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Από τους τερματοφύλακες δεν θα συνεχίσει ο Μάρκος Βελλίδης, αλλά ούτε κι ο Νίκος Μελίσσας, καθώς θα ανέβει ο Μάριος Σιαμπάνης, ενώ στην περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ ανέβασαν κατά πολύ τις μετοχές του και έχει πλέον πολλές πιθανότητες να ολοκληρώσει το τετραετές συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα