Τομανέ ο 3ος του Παναιτωλικού (vids)

Τομανέ ο 3ος του Παναιτωλικού (vids)

bet365

Ακόμα μία μεταγραφή από την Πορτογαλία για τα «καναρίνια», κλεισμένος ο 24χρονος επιθετικός της Γκιμαράες.

Την τρίτη του μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει κλείσει τον Τομανέ, που απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει κάτοικος Αγρινίου. Ο 23χρονος Πορτογάλος, που όπως και ο Ρότσα, ανήκε στην Γκιμαράες, όμως τους τελευταίους 6 μήνες έπαιζε στην Γερμανία και την Ντούισμπουργκ, όπου είχε 9 συμμετοχές, τις 8 ως βασικός, χωρίς, όμως, να μπορέσει να βρει δίχτυα.

Μπορεί, πάντως, το γκολ να μην είναι το... δυνατό του σημείο, στην καλύτερη χρονιά του έχει σκοράρει 4 φορές, όμως προέρχεται από γεμάτες σεζόν, ενώ το μεγάλο του όπλο είναι η ασίστ. Μπορεί να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αυτό δε τον εμποδίζει να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του, με την σεζόν 2014/15 να είναι «μαγική», έχοντας 11 ασίστ σε 32 ματς.

Ο Πορτογάλος, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει την ικανότητα να παίξει και στα άκρα, εναλλακτικά, προσφέροντας μία επιπλέον λύση. Η Ελλάδα, θα είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Γκιμαράες, ενώ δεν είχε βγει εκτός συνόρων πριν τον Γενάρη του 2016, όταν μετακόμισε προσωρινά στην Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα