Ο Ζοσουέ θέλει Ολυμπιακό

Ο Ζοσουέ θέλει Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ο Ζοσουέ θέλει Ολυμπιακό

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ζοσουέ είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιο του Τζίμι Ντουρμάζ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Οπότε ή θα πουληθεί μέσα στους επόμενους μήνες ή θα του γίνει ανανέωση, σενάριο το οποίο αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Σεμπά πιάνει θέση ξένου και δεν εντυπωσίασε κι ο Ερνάνι λογικά θα επιστρέψει στην Πόρτο. Ωστόσο, ο παίκτης που θα έρθει να καλύψει τη θέση στα εξτρέμ δεν αποκλείεται να είναι και πάλι από τους «δράκους».

Ο Ζοσουέ έχει πέσει στο τραπέζι και αρέσει στο Μάρκο Σίλβα που τον θέλει στο ρρόστερ του. Ωστόσο, με σημερινό του δημοσίευμα, ο «Γαύρος» υποστηρίζει πως κι ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, γεγονός που προέκυψε μέσω των πρώτων προσεγγίσεων με το μάνατζερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα