Οταν ο Μπιγίκ πλακώθηκε με οπαδούς (vid)

Οταν ο Μπιγίκ πλακώθηκε με οπαδούς (vid)

Gazzetta team
Οταν ο Μπιγίκ πλακώθηκε με οπαδούς (vid)

bet365

Ο Μπιγίκ πέρασε από τη Ρεν, αλλά δεν έφυγε και με τις καλύτερες αναμνήσεις. Το σοβαρό επεισόδιο με τους οπαδούς της ομάδας έχει μείνει στην ιστορία!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του! Ο Καμερουνέζος αμυντικός αποτελεί... κόκκινο πανί για τους οπαδούς της πρώην του ομάδας, της Ρεν, άλλωστε είχε πέσει και ξύλο ανάμεσά τους!

Μάιος του 2014 και η Ρεν παίζει κόντρα στη Γκινγκάμπ για την κούπα του Κυπέλλου! Ο Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ θα πάρει την ευκαιρία από τον Μοντανιέ, αλλά δεν θα την πιάσει από τα μαλλιά και η ομάδα του θα ηττηθεί 2-0! Η επόμενη μέρα δύσκολη για την ομάδα, αρκετοί εξοργισμένοι οπαδοί περιμένουν στο προπονητικό κέντρο και ο Καμερουνέζος αμυντικός είναι στο στόχαστρο!

Ο Μπιγίκ αντιδρά και φεύγει, οι οπαδοί τον βρίζουν και κάπου εκεί χάνεται ο έλεγχος! Ο αμυντικός της Ρεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ήρθε στα χέρια μαζί τους για λίγο. Οι δυνάμεις ασφαλείας τους χωρίζουν, αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Καμερουνέζος μπήκε στο αυτοκίνητο, κατέβασε το παράθυρο κι άρχισε να φωνάζει «Votre tifo est brûlé, Brigade Loire, Brigade Loire». Το συγκεκριμένο σύνθημα το φωνάζουν οπαδοί της Ναντ σε αυτούς της Ρεν κι αφορά σε επεισόδιο, όταν οι πρώτοι σε συμπλοκή είχαν πάρει ένα μεγάλο πανό και το είχαν κάψει».

Την επόμενη ημέρα ο Μπιγίκ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, αλλά και αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της ομάδας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα