Φήμες για Λουτσέσκου και ΑΕΚ

Gazzetta team
Φήμες για Λουτσέσκου και ΑΕΚ

bet365

Εντονη φημολογία στην Ξάνθη, χωρίς να υπάρχει καμία επιβεβαίωση, θέλει την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το γεγονός ότι δεν έγινε το deal με τον Φιλίπ Μοντανιέ σημαίνει ότι θα ακουστούν διάφορα για τον πάγκο της ΑΕΚ τις προσεχείς ημέρες. Μέχρι, δηλαδή, να αποφασίσουν οι Κιτρινόμαυροι ποιον θέλουν για τον πάγκο τους και να τον κλείσουν. Προς το παρόν, στη Θράκη πιστεύουν ότι η Ενωση θέλει τον Λουτσέσκου.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν την ΑΕΚ να γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Ρουμάνου, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στους Ακρίτες από το 2014 μέχρι σήμερα. Αν υπάρχει κάτι δεδομένο στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, είναι ότι η Ενωση δεν έχει καμία διάθεση να χαλάσει τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Χρήστο Πανόπουλο και αυτό το αναφέρουμε επειδή ο Λουτσέσκου δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα