Μπακασέτας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Μπακασέτας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την κλήση του στην Εθνική, το πρώτο φιλικό με την Αυστραλία και τόνισε ότι στην Εθνική δεν χάχνουν να βρουν δικαιολογίες, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στον Πανιώνιο.

Για την κλήση του στην Εθνική, το φιλικό με την Αυστραλία, καθώς και τα όσα έγιναν στον Πανιώνιο, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος αναφέρθηκε και στην κούραση λόγω του ταξιδιού μέχρι τη χώρα των καγκουρό, όμως τόνισε πως οι διεθνείς δεν ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την κλήση του και το φιλικό με την Αυστραλία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κλήση μου, αλλά θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν ερχόταν το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Έχουμε καλή ομάδα και χάσαμε στο τελευταίο λεπτό».

Για το ότι κλήθηκε σε δύσκολη εποχή, με τα όσα συμβαίνουν: «Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω, εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα».

Για το ότι μπήκε στο περιθώριο από τον Πανιώνιο, μετά τα δημοσιεύματα ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, αλλά είμαι στην Εθνική και θέλω να απολαύσω αυτή την εμπειρία, την αγάπη των ομογενών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα