«Ο ΠΑΟ είμαστε όλοι εμείς»

«Ο ΠΑΟ είμαστε όλοι εμείς»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο του «τριφυλλιού» στην Γ.Σ του ομίλου που θα λάβει χώρα την Δευτέρα στο κλειστό της Λεωφόρου.  

«Ο ΠΑΟ είμαστε όλοι εμείς»

Η ανακοίνωση: 

«Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Π. Γιαννακόπουλος” είναι κομβικής σημασίας για ολόκληρο τον Σύλλογο και δεν θα περιοριστεί στα ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και μόνο ενωμένοι θα προχωράμε μπροστά. 

Καλούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού να δώσουν το “παρών” στη Συνέλευση, που αποτελεί το ανώτατο διοικητικό όργανο του Α.Ο. και να εκφράσουν οποιοδήποτε ερώτημα αλλά και προτάσεις με γνώμονα το καλό και την εξέλιξη του Συλλόγου μας. 
Θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα δοθούν στοιχεία για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αποπληρωμή των χρεών του Ομίλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός και το Δ.Σ. του Α.Ο. θα προτείνει πρόσωπο για την ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΤΑΑ, που θα οριστεί υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης. Η παρουσία ΟΛΩΝ των φίλων του Παναθηναϊκού είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είμαστε ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ».

Best of internet