Στο Βελιγράδι για λίγες μέρες ο Ίβιτς

Στο Βελιγράδι για λίγες μέρες ο Ίβιτς

Στο Βελιγράδι για λίγες μέρες ο Ίβιτς

bet365

Εκτός Θεσσαλονίκης θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Βλάνταν Ίβιτς, που ταξίδεψε για λίγες μέρες στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος προπονητής βρίσκεται στο Βελιγράδι προκειμένου να δει από κοντά τους γονείς και τους φίλους του και αναμένεται τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ίβιτς έχει «πέσει με τα μούτρα στη δουλειά», που μυαλό για διακοπές, καθώς θέλει να είναι ο ίδιος και η ομάδα έτοιμη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Άλλωστε, υπάρχουν αρκετά ανοικτά ζητήματα, όπως η υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο σχεδιασμός των μεταγραφών, η τελική διαμόρφωση του ρόστερ, πάνω στα οποία θα δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες του.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Την ερχόμενη Παρασκευή (10/6) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, ενώ στην συνέντευξη Τύπου, θα αναλυθούν οι στόχοι της επόμενης περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα