Είπε «όχι» ο Μοντανιέ!

Είπε «όχι» ο Μοντανιέ!

Είπε «όχι» ο Μοντανιέ!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει την απάντηση που έδωσε από την Γαλλία ο πρώην τεχνικός της Ρεν στην ΑΕΚ με το που προσγειώθηκε στο Παρίσι βάζοντας τέλος στο συγκεκριμένο σήριαλ. Στο ψάξιμο και πάλι η ΑΕΚ.

Η υπόθεση του Φιλίπ Μοντανιέ δεν μπορεί να απασχολεί πλέον την ΑΕΚ και αποτελεί παρελθόν για τον κιτρινόμαυρο πάγκο (πριν καν καθίσει σε αυτόν) έπειτα από την αρνητική απάντηση που έδωσε με το που προσγειώθηκε στο Παρίσι και την οποία σας αποκαλύπτει το gazzetta.gr.

Τελικά ο Γάλλος τεχνικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ της πρώτης επαφής στην Ελλάδα με την ΑΕΚ και ειδικά τον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο κι έναν Αργεντινό μάνατζερ που του παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπός του παρουσιάζοντας άγνωστα για εκείνον οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης (εκτός αυτού βέβαια ο Αργεντινός μάνατζερ πήγε και στο ραντεβού πολύ αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα για να κάνει... παζάρια για την προμήθεια που θα έπαιρνε ο ίδιος και ο γνήσιος Γάλλος ατζέντης του Μοντανιέ).

Όπως και να έχει εκεί κλονίστηκαν όλα, δλδ πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το καλό feeling που είχε ο Μοντανιέ για την ΑΕΚ και βέβαια η όποια εμπιστοσύνη έπρεπε να χρίσει σε πρόσωπα με τα οποία θα συνεργαζόταν αν κι εφόσον αναλάμβανε προπονητής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ ο κ. Μοντανιέ δεν έμεινε αρκετά ικανοποιημένος με την επαφή που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι μεταξύ τους επαφές εν Ελλάδι.

Από κει και πέρα, η κατάσταση άρχισε να εξομαλύνεται όταν ο Γάλλος ατζέντης μαζί με τους Έλληνες συνεργάτες του κατάφεραν να μαζέψουν το όλο πράγμα και να φτάσουν πολύ εύκολα σε συμφωνία στο οικονομικό και τελικά να πείσουν τον Μοντανιέ να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να κοιτάξει τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, και να μπει στην διαδικασία συζήτησης για περισσότερο από τρεις ώρες με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με θέμα βασικά το υπάρχον ρόστερ και τις ανάγκες αυτού.

Πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος σε όλο το προηγούμενο διάστημα είχε... ρόλο κομπάρσο ελέω Μπαρτόλο, βγήκε μπροστά (με εντολή φυσικά) και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να διορθώσει το πολύ κακό κλίμα που είχε προηγηθεί.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Φιλίπ Μοντανιέ είχε ενημερώσει ότι θα απαντήσει στην ΑΕΚ αποχωρώντας από την Ελλάδα κι ενώ θα βρισκόταν στο Παρίσι ήταν αρκετό από μόνο του για να φανερώσει ότι οδεύουμε προς ναυάγιο.

Και τώρα... τρέχουμε!

Η ΑΕΚ δεν έχει πλέον περιθώρια αναμονής, οφείλει να πατήσει γκάζι και να τελειώσει την υπόθεση πρόσληψης νέου κόουτς βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο. Δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν ξανά περιπτώσεις προπονητών που έχουν ήδη παίξει τα ονόματα τους όπως για πχ. των Τόρστεν Φινκ και Μάρτιν Αρουαμπαρένα, αλλά και ορισμένων δεν ήταν σε καμία περίπτωση στην τριάδα των βασικών επιλογών της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα