Eξετάζει και Μάρκο Μαρίν ο Ολυμπιακός!

Eξετάζει και Μάρκο Μαρίν ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Eξετάζει και Μάρκο Μαρίν ο Ολυμπιακός!

bet365

Την περίπτωση του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ, Μάρκο Μαρίν, φαίνεται πως εξετάζει, μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση των άκρων του.

Η ενίσχυση στα άκρα του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με τη «Goal», μία περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά οι «ερυθρόλευκoι» είναι αυτή του Μάρκο Μαρίν.

Ο 27χρονος Γερμανός αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στην Τουρκία με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, ως δανεικός από την Τσέλσι, μετρώντας 2 γκολ και 5 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις.

Με το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζων να εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στην Τουρκία, ο Μαρίν αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του (έχει αγωνιστεί σε Γκλάντμπαχ, Βέρνερ Βρέμης, Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τραμπζονσπόρ), με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν την περίπτωση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα