ΑΕΛ: «Θα εκτεθείτε»

Ανακοίνωσε για τα ονόματα που ακούγονται για τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, τονίζοντας πως πολλά Μέσα θα εκτεθούν...

ΑΕΛ: «Θα εκτεθείτε»
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρατηρεί για άλλη μια φορά συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εργάζονται είτε σε έντυπα, διαδικτυακά sites, ραδιόφωνα, εφημερίδες της Αθήνας αλλά και της Λάρισας, τα οποία προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κακή συγκυρία που έχει δημιουργηθεί μετά τη διαφωνία, που οδήγησε στη ματαίωση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη και διαδίδουν διάφορες κακοήθειες αλλά και δημοσιοποιούν διάφορα ονόματα, τα οποία δήθεν είναι υποψήφια για τη θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συστήνει σε όλους αυτούς αυτοσυγκράτηση, διότι για άλλη μια φορά θα εκτεθούν. Η διάδοση ψευδών ειδήσεων και ονομάτων, μετρίων για το μέγεθος της ΑΕΛ προπονητών, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κι εκθέτει τους ίδιους.

Συστήνουμε σε όλους υπομονή και ηρεμία, γιατί η εξέλιξη αυτή που δημιουργήθηκε, με τη διαφωνία των κ.κ. Κούγια και Τσιώλη, ήταν εντελώς απρόοπτη και μη προβλέψιμη και θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη προπονητική προσωπικότητα, η οποία θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΑΕΛ».

Best of internet