Γευματίζει χωρίς να έχει υπογράψει ο Μοντανιέ

Γευματίζει χωρίς να έχει υπογράψει ο Μοντανιέ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ έφυγε από τα γραφεία της ΑΕΚ και αυτή την ώρα γευματίζει με τους εκπροσώπους του συζητώντας παράλληλα τα δεδομένα που του έχουν παρουσιαστεί από την ΑΕΚ για συμβόλαιο συνεργασίας.

Γευματίζει χωρίς να έχει υπογράψει ο Μοντανιέ

Όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr o Φιλίπ Μοντανιέ βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ από νωρίς το πρωί για να συζητήσει τους όρους συνεργασίας με την Ένωση, κοινώς τις ακριβείς ετήσιες απολαβές του και την χρονική διάρκεια συμβολαίου-συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι ώρες πέρασαν αλλά... λευκός καπνός δεν βγήκε, τουλάχιστον όχι ακόμα, από τα γραφεία της ΑΕΚ κάτι που σημαίνει πως έως τώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία γύρω από αυτά που αξιώνουν και δίνουν. 

Το gazzetta.gr γνωρίζει ότι τούτη την στιγμή που μιλάμε ο Φιλίπ Μοντανιέ με τους εκπροσώπους του (Γάλλους-Ελλήνες που ανήκουν στο γραφείο ατζέντηδων που εκπροσωπούσε και τον Τζιμπρίλ Σισέ) γευματίζει και συζητάει όλα όσα χωρίζουν αυτή την στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ με τους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του προκειμένου όταν θα επιστρέψει στις συζητήσεις (δεδομένα θα επιστρέψει) να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη κι επιτέλους κατάληξη.

Το ζήτημα εστιάζεται-εννοείται-στο οικονομικό όπου υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ουσιαστική διαφορά (δεν χρειάζονται νούμερα αυτή την στιγμή αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις) κάτι που όμως συνηθίζεται να συμβαίνει σε τέτοια deals κάτι που το ζήσαμε πρόσφατα με την υπόθεση του Γκουστάβο Πογιέτ. 

Είναι η τακτική της ΑΕΚ σε αυτά τα ζητήματα όπου πάντα στο τέλος καταφέρνει να πετύχει την καλύτερη συμφωνία με τους όρους που εκείνη επιθυμεί. Από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr τονίζοντας ότι υπάρχει διακοπή συζητήσεων προκειμένου ο κύριος Μοντανιέ να συζητήσει πιο προσωπικά με τους μάνατζερ του αλλά και τους συνεργάτες του που είναι στην Γαλλία για να επιστρέψει στην διαπραγμάτευση και να δώσει οριστικό φινάλε (μάλλον θετικό).   

Best of internet