Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές»!

Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές»!

Κώστας Ζάλιαρης
Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές»!

bet365

Δήλωση – έκπληξη από τον Κάρλο Αντσελότι, που υποστήριξε ότι η Μπάγερν Μονάχου με τις προσθήκες των Ματς Χούμελς και Ρενάτο Σάντσες, ολοκλήρωσε τις κινήσεις της για το φετινό καλοκαίρι!

Απίστευτη δήλωση από τον Ιταλό, νέο κόουτς των Βαυαρών, που ούτως ή άλλως είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θέλει να παρέμβει σε πολλά κομμάτια της δουλειάς που ήδη είχε κάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά να επενδύσει ακόμα περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο έχει δουλευτεί η ομάδα.

Έτσι, με δήλωσή του στο «BBC», εξέπληξε άπαντες και έκανε τους οπαδούς της Μπάγερν ν' αναρωτιούνται αν είναι... μπλόφα ή αν η ομάδα τους θα πορευθεί με την επιτυχημένη συνταγή του Γκουαρντιόλα.

«Πήραμε δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, τον Χούμελς και τον Ρενάτο και ... η κίνησή μας στη μεταγραφική αγορά ολοκληρώθηκε» ανέφερε ο Αντσελότι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα