Έχει επαφή με Σιμεόνε η Παρί!

Κώστας Ζάλιαρης
Έχει επαφή με Σιμεόνε η Παρί!

bet365

Στη γενικότερη επιχείρηση αναδιάρθρωσης της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λοράν Μπλαν δεν θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει επαφές με το περιβάλλον του Σιμεόνε!

Ο Νασέρ Αλ Κελάφι, ιδιοκτήτης του συλλόγου που τα τελευταία χρόνια... δεν έχει αντίπαλο επί γαλλικού εδάφους, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Parisien» είχε κάνει λόγο για προσπάθεια να ξεκινήσει μια νέα εποχή στο αγωνιστικό κομμάτι και έρχονται νέα δημοσιεύματα που κάνουν αναφορά στις βλέψεις του μεγάλου αφεντικού της Παρί να προσλάβει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μάλιστα, οι Γάλλοι φέρονται να έχουν κάποιες επαφές με το περιβάλλον του Αργεντινού τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, από την ημέρα που παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο «Τσόλο» άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα απέκλειε την αποχώρηση από τους «ροχιμπλάνκος».

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, είναι πως ο Μπλαν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, με τον Αλ Κελάφι να έχει δηλώσει στη συνέντευξή του στην «Parisien» πως «έπειτα από τόσα χρόνια, ήρθε η στιγμή να γίνουμε δυνατοί και στην Ευρώπη και ν' ανοίξει ένας νέος κύκλος».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα