Ψάχνει για έναν ή δύο στόπερ ο Μίχελ

Ψάχνει για έναν ή δύο στόπερ ο Μίχελ

Ψάχνει για έναν ή δύο στόπερ ο Μίχελ

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ τρέχει εδώ και καιρό το πλάνο του για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2016-’17 και μια από τις βασικές προτεραιότητές του είναι η απόκτηση ενός ή δύο στόπερ. Δεν ενδιαφέρει ο Μίλαν Μπίσεβατς.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει η ιστορία, κάθε ομάδα που έχει μίνιμουμ 50 ματς τη σεζόν, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΟΚ, χρειάζεται λύσεις, ειδικά σε μια θέση, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού, που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και εξαιτίας άλλων (βλέπε κάρτες) παραγόντων.

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις κεντρικοί αμυντικοί, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Δημήτρης Χατζηισαϊας. Στην περίπτωση του πρώτου υπάρχει ένα μικρό «αγκάθι», με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του, ενώ για τον 21χρονο πρώην στόπερ του Πανιωνίου υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, καθώς από τα 540 λεπτά των πλέι οφ, έπαιξε ελάχιστα λεπτά στο ματς της Νέας Σμύρνης, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Φυσικά υπάρχει (και δεν υπάρχει…) και ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος ξανακάθισε στο τραπέζι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά το ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα σε άλλη ομάδα, δείχνει ότι περιμένει την τελική πρόταση του «Δικεφάλου».

Αν ο Πορτογάλος μείνει στην ομάδα, τότε ο «Δικέφαλος» θα ψάξει για έναν τουλάχιστον κεντρικό αμυντικό, αφού ο νεαρός Αχιλλέας Πούγγουρας δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και ίσως παραμείνει δανεικός για ακόμη ένα χρόνο στη Βέροια.

Ο Ίβιτς ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό, που θα μπορέσει να δώσει ακόμη περισσότερο ύψος στην αμυντική γραμμή της ομάδα, αλλά θα έχει και τη δυνατότητα να κάνει παιχνίδι από πίσω. Μια περίπτωση θα μπορούσε να είναι κι αυτή του Μίλαν Μπίσεβατς της Λάτσιο, αν και δύσκολα θα λυθεί το συμβόλαιο του Σέρβου με τους «λατσιάλι», το σίγουρο είναι ότι ο Ίβις ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ.

Από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει ενδιαφέρον, ενώ και ο μάνατζερ του Σέρβου κεντρικού αμυντικού διέψευσε την οποιαδήποτε επαφή με ανθρώπους της ελληνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα