Ο ερυθρόλευκος προγραμματισμός για την προετοιμασία

Ο ερυθρόλευκος προγραμματισμός για την προετοιμασία

Ο ερυθρόλευκος προγραμματισμός για την προετοιμασία

Έγιναν γνωστές οι επιμέρους λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού φέτος σε Αυστρία αλλά και σε Βέλγιο.

Στις 20 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών θα αρχίσουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Μετά τις εξετάσεις τις οποίες θα κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής (την ίδια και την επόμενη μέρα) θα υποβάλλεται και σε εργομετρικά στον Ρέντη. Αυτό θα γίνεται ανά δυάδες.
 
Στις 21 Ιουνίου η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει από την Αθήνα, με πτήση τσάρτερ, για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Μετά την άφιξή της η ομάδα θα μεταβεί στο Λάνγκεφελντ. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο τοπικό γήπεδο.
 
Στις 27 Ιουνίου η ομάδα θα δώσει το 1ο της φιλικό για την σεζόν. Στις 30 Ιουνίου θα είναι το 2ο φιλικό της. Την 1η Ιουλίου η ομάδα επιστρέφει, ξανά με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ, στην... βάση της στον Πειραιά.
 
Στις 6 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβεί στην Γάνδη όπου θα κάνει προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία του. Για τις προπονήσεις εκεί θα χρησιμοποιηθεί το προπονητικό κέντρο της KRC Genk.
 
Στις 8 Ιουλίου θα γίνει το 3ο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΚΑΑ Gent (ώρα 20:30) στην Ghelamco Arena. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά επί βελγικού εδάφους. Το ένα θα είναι με την Λόκερεν στις 15 Ιουλίου. Στις 16 Ιουλίου η αποστολή των πρωταθλητών θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα γίνουν ακόμη δύο φιλικά.

Best of internet