Ο ερυθρόλευκος προγραμματισμός για την προετοιμασία

Ο ερυθρόλευκος προγραμματισμός για την προετοιμασία

Ο ερυθρόλευκος προγραμματισμός για την προετοιμασία

bet365

Έγιναν γνωστές οι επιμέρους λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού φέτος σε Αυστρία αλλά και σε Βέλγιο.
Στις 20 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών θα αρχίσουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Μετά τις εξετάσεις τις οποίες θα κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής (την ίδια και την επόμενη μέρα) θα υποβάλλεται και σε εργομετρικά στον Ρέντη. Αυτό θα γίνεται ανά δυάδες.
Στις 21 Ιουνίου η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει από την Αθήνα, με πτήση τσάρτερ, για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Μετά την άφιξή της η ομάδα θα μεταβεί στο Λάνγκεφελντ. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο τοπικό γήπεδο.
Στις 27 Ιουνίου η ομάδα θα δώσει το 1ο της φιλικό για την σεζόν. Στις 30 Ιουνίου θα είναι το 2ο φιλικό της. Την 1η Ιουλίου η ομάδα επιστρέφει, ξανά με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ, στην... βάση της στον Πειραιά.
Στις 6 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβεί στην Γάνδη όπου θα κάνει προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία του. Για τις προπονήσεις εκεί θα χρησιμοποιηθεί το προπονητικό κέντρο της KRC Genk.
Στις 8 Ιουλίου θα γίνει το 3ο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΚΑΑ Gent (ώρα 20:30) στην Ghelamco Arena. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά επί βελγικού εδάφους. Το ένα θα είναι με την Λόκερεν στις 15 Ιουλίου. Στις 16 Ιουλίου η αποστολή των πρωταθλητών θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα γίνουν ακόμη δύο φιλικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα