Κοιτάζει και Χατζηνικολάου ο Λεβαδειακός
Ο γεννημένος το 1965 Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει κατά σειρά σε Άγιο Νικόλαο (2001-2003), ΟΦΗ (2004 και 2010), Ιωνικό Νίκαιας (2007), Αιγάλεω (2008 και 2010), Πλατανιά Χανίων (2012), Ηρακλή (2013), Άρη Θεσσαλονίκης (2013) και Πανθρακικό (2016). Ήταν αυτός που είχε ανεβάσει τον Πλατανιά στην Super League.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου με βάση τις πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι ένας ακόμα τεχνικός που μπήκε στο... κάδρο για τον Λεβαδειακό. Από αύριο Παρασκευή οι Βοιωτοί θα αρχίσουν να κοιτάνε ξανά για τα ονόματα από το εξωτερικό, όπως του Στόεβ. Οι τελικές εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
