Ο Σπανός και... οι άλλοι για ΑΕΛ

Ο Σπανός και... οι άλλοι για ΑΕΛ

Ο Σπανός και... οι άλλοι για ΑΕΛ

Ο Δημήτρης Σπανός είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρώτος - αλλά όχι μοναδικός - υποψήφιος για την θέση του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΛ. 

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν η συνάντηση της διοίκησης με τον Σάκη Τσιώλη κατέληξε στο «διαζύγιο» λόγω ασυμφωνίας στην στελέχωση, τόσο του ρόστερ, όσο και του προπονητικού τιμ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπήρχε ήδη μία... ελαφρά προετοιμασία, αφού και σε προηγούμενες συζητήσεις είχε διαπιστωθεί διαφορά πλάνου. 

Ένας από τους υποψήφιους, λοιπόν, βασικός αλλά όχι μοναδικός, αυτή τη στιγμή, είναι ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Αλέξη Κούγια, από την κοινή τους παρουσία στην Παναχαϊκή, ενώ πιστώνεται και μεγάλο μέρος της εκπληκτικής πορείας της Λαμίας από όταν την ανέλαβε, στα... μισά της σεζόν. 

Από εκεί και πέρα, θα γίνουν κι άλλες επαφές, με ένα ακόμα σενάριο να εμπλέκει τον Ρατκο Ντόστανιτς, ο οποίος είναι αυτός που έχτισε αυτή την ομάδα, οπότε δεδομένα έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ και δεν θα επιθυμεί πολλές αλλαγές, κάτι που αποτέλεσε και εκ των βασικών λόγων της αποχώρησης του Τσιώλη. Δεν είναι κρυφή, άλλωστε, η εκτίμηση που τρέφει για τον Ντόστανιτς η διοίκηση, που είχε δηλώσει ότι σε αυτόν βλέπει τον προπονητή της ΑΕΛ για τα επόμενα, πολλά χρόνια. Το διαζύγιο μεσούσης της σεζόν, όμως, μπορεί να αποτελέσει αγκάθι, καθώς είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει σε περίπτωση επαναπροσέγγισής του ο Σέρβος. 
 

Best of internet