Ηρακλής: «Από Δευτέρα τα... νέα για τον υποψήφιο επενδυτή»

Ηρακλής: «Από Δευτέρα τα... νέα για τον υποψήφιο επενδυτή»

Ηρακλής: «Από Δευτέρα τα... νέα για τον υποψήφιο επενδυτή»

bet365

Σε εξελίξεις μέχρι την Δευτέρα ευελπιστεί ο Ηρακλής, στις επαφές για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης του Ηρακλή για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, με μόλις έναν εκ των υποψηφίων να έχει ξεχωρίσει και να θεωρείται σοβαρή περίπτωση, η οποία μπορεί να καρποφορήσει. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Γηραιού», από Δευτέρα ενδέχεται να υπάρχουν και εξελίξεις πάνω στο θέμα, ενώ, παράλληλα τονίζεται πως έως τότε, η ΠΑΕ θα συνεχίσει να φροντίζει τα καθημερινά θέματα λειτουργίας και προγραμματισμού.

Η ανακοίνωση:
«Τις τελευταίες εβδομάδες, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε σε συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους για την πώληση των μετοχών της. Μετά από πολλές συνομιλίες, διαπιστώθηκε μόνο σε μια περίπτωση πραγματικό ενδιαφέρον και ελπίζουμε να έχει αποτέλεσμα αυτή η διαδικασία μέχρι την Δευτέρα.

Ο Πρόεδρος θα συνεχίσει να εργάζεται για την πώληση της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, έχοντας συναντήσεις με τους δικηγόρους του εκτός Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ θα συνεχίσει να φροντίζει τα καθημερινά θέματα λειτουργίας και προγραμματισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα