Το βάρος στην οργάνωση στην πρώτη συνάντηση με Νιόπλια

Το βάρος στην οργάνωση στην πρώτη συνάντηση με Νιόπλια

Το βάρος στην οργάνωση στην πρώτη συνάντηση με Νιόπλια

bet365

Να δοθεί περισσότερο βάρος στην οργάνωση ζήτησε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας στην σημερινή τους συνάντηση. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και άλλη με τους Κρητικούς να θέλουν πως και πως να μείνει ο έμπειρος προπονητής.

Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Football League, στους Κρητικούς το βασικό τους μέλημα ήταν να μείνει στην ομάδα ο Νίκος Νιόπλιας. Ο άνθρωπος που μόλις ανέλαβε άλλαξε εντελώς την εικόνα των «ασπρόμαυρων» τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας συμφωνίας για τη νέα χρονιά, υπήρξε σήμερα Πέμπτη συνάντηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Αντίπα Σηφάκη και του μέλους Γιάννη Βάβουλα με τον έμπειρο προπονητή. Σε αυτή ο Νιόπλιας στάθηκε στο βάρος που πρέπει να πέσει στο οργανωτικό κομμάτι, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα, ενώ οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη βδομάδα.

Ο Αντίπας Σηφάκης μιλώντας για την συνάντηση αυτή τόνισε: «Ηταν μια πρώτη συζήτηση με το Νίκο Νιόπλια, καθώς πλέον ο ΟΦΗ αλλάζει επίπεδο και πρέπει να οργανωθούμε κατάλληλα. Ακούσαμε τις προτάσεις του και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τις υλοποιήσουμε».

Για το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών: «Έχω ξαναπεί ότι κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουμε μαζί και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα