Τέλος ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

Τέλος ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

Τέλος ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή από σήμερα η ΑΕΛ, καθώς στο ραντεβού Τσιώλη-Κούγια αποφασίστηκε το «διαζύγιο». Το μεταγραφικό πλάνο η βασική αιτία.

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν ΑΕΛ και Σάκης Τσιώλης, με την διοίκηση των «βυσσινί» να ανακοινώνει το... διαζύγιο. Οι δύο πλευρές, που ήταν να συναντηθούν την Τετάρτη, έκαναν σήμερα το ραντεβού για την επόμενη ημέρα της ομάδας, όμως δεν κατάφεραν να βρουν την «χρυσή τομή» στο προβλήματα που είχαν εντοπιστεί εδώ και κάποιο καιρό, σχετικά με την φιλοσοφία και το πλάνο που είχε η κάθε πλευρά για την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός επιθυμούσε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ, με παίκτες έμπειρους για να βοηθήσουν την ΑΕΛ στα πολύ πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League, σε αντίθεση με την διοίκηση, που επιθυμεί να δείξει εμπιστοσύνη στα ταλαντούχα παιδιά που υπάρχουν και να προσθέσει πολύ συγκεκριμένα στοιχεία στο ήδη υπάρχον ρόστερ.

Οι πρώτοι... τριγμοί είχαν ξεκινήσει πριν από μέρες, όμως υπήρχε αισιοδοξία και στις δύο πλευρές, πως, με την καλή θέληση που υπήρχε, θα έβρισκαν την λύση. Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, κάτι που έφερε το διαζύγιο, κοινή συναινέσει, κάτι που σημαίνει πως από εδώ και πέρα, η ΑΕΛ αναζητά τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στην νέα εποχή.

Η ανακοίνωση:

Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.

Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα