Mεγάλη διαφορά αλλά το παλεύει!

Mεγάλη διαφορά αλλά το παλεύει!

Νίκος Αθανασίου
Mεγάλη διαφορά αλλά το παλεύει!

bet365

Οι απαιτήσεις της Κάλιαρι για την παραχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο κρίνονται εξωπραγματικές σε πρώτη φάση και ο Παναθηναϊκός πιέζει τους Ιταλούς-με σύμμαχο τον παίκτη- για να «πέσουν».

Ο Αντρέα Στραματσόνι πιστεύει πολύ στον Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο Κολομβιανός στράικερ είναι στην κορυφή της λίστας των επιθετικών. Ο διεθνής φορ είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ωστόσο, παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» της Καλιάρι που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη. Όπως αναφέραμε χθες, υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν στην Ιταλία την Τετάρτη και είχαν απευθείας διαπραγματεύσεις με τον ιταλικό σύλλογο.

Οι απαιτήσεις της Κάλιαρι σε πρώτη φάση είναι εξωπραγματικές, μιας και συζητούν μόνο για πώληση και με ένα ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει το «τριφύλλι». Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της υπόθεσης, ο Παναθηναϊκός δεν εγκατελείπει. Έχοντας σύμμαχο τον ίδιο τον Ιμπάρμπο θα συνεχίσει να πιέζει τους Ιταλούς που όσο δεν έχουν άλλες προτάσεις στα χέρια τους για την παραχώρηση του Κολομβιανού είναι λογικό να ρίξουν κάποια στιγμή τα «θέλω» τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα