Μένει όλο το τιμ δίπλα στον Ίβιτς

Μένει όλο το τιμ δίπλα στον Ίβιτς

Μένει όλο το τιμ δίπλα στον Ίβιτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με το ίδιο πετυχημένο προπονητικό τιμ και τη νέα χρονιά. Ο Ίβιτς κρατάει όλους τους συνεργάτες του στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Στο πλευρό του Σέρβου προπονητή θα παραμείνει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, βοηθός του από την εποχή της Κ20, αλλά και o Γρηγόρης Καβαλιεράτος στο ίδιο κομμάτι.

Το υπόλοιπο τιμ, αποτελείται από τον γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Δανιηλίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Κελπέκη, τον Γιάννη Θωμαϊδη, που έχει το κομμάτι της ανάλυσης, ενώ ένα ερωτηματικό παραμένει η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ιταλό γυμναστή, Πάολο Αρτίκο, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Τούντορ, ανέλαβε το κομμάτι της αποκατάστασης και της αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα