«Σφήνα» Ολυμπιακού για Τοπάλ

«Σφήνα» Ολυμπιακού για Τοπάλ

Gazzetta team
«Σφήνα» Ολυμπιακού για Τοπάλ

bet365

Την περίπτωση του Μεχμέτ Τοπάλ φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Τούρκος είναι κοντά σε συμφωνία με την Εσπανιόλ.

Η αναζήτηση αμυντικού μέσου συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με δημοσιεύματα σε Τουρκία και Ισπανία να μιλούν για... σφήνα των Πειραιωτών στην Εσπανιόλ για την απόκτηση του Μεχμέτ Τοπάλ. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ισπανική ομάδα, όμως περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ώστε να δει αν θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Εκεί έρχεται ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, βλέποντας πως η Εσπανιόλ κρατά «σταντ μπάι» τον Τούρκο, προσπαθεί να τον πείσει να φορέσει τα ερυθρόλευκα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα