Συνάντηση με Νιόπλια στον ΟΦΗ

Συνάντηση με Νιόπλια στον ΟΦΗ

Συνάντηση με Νιόπλια στον ΟΦΗ

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ θα συναντηθεί με τον Νίκο Νιόπλια εντός των επόμενων ημερών, με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Μετά την άνοδο στη Football League, στον ΟΦΗ θέλουν τον Νίκο Νιόπλια να είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία, καθώς και στη Σούπερ Λίγκα, όταν έρθει η επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια. Η επιθυμία αυτή εκφράστηκε και στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής την Τετάρτη (1/6).

Γι' αυτό, εντός των επόμενων ημερών οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους και να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Σύσταση ΠΑΕ και μετοχικό κεφάλαιο

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή συνεδρίαση... έπεσε στο τραπέζι και το θέμα της σύστασης της ΠΑΕ και του μετοχικού κεφαλαίου. Οι διοικούντες τον σύλλογο του Ηρακλείου συνεχίζουν τις επαφές με επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να λάβουν μέρος στη νέα προσπάθεια που θα γίνει. Μάλιστα, από την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει και συνάντηση με αυτούς, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να λήξει και αυτό το θέμα και οι «Ομιλίτες» να γίνουν ξανά ΠΑΕ.

Best of internet