Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο και συνεχίζω στον Ολυμπιακό»

Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο και συνεχίζω στον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκο Σίλβα επανέλαβε την πρόθεσή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και πως δεν υπάρχει ακόμα deal με τον Αντρέ Μάρτινς.

Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο και συνεχίζω στον Ολυμπιακό»
Στο περιθώριο παρουσίας του σε παρουσίαση βιβλίου ο Σίλβα μίλησε ξανά για το μέλλον του. «Με κάθε ειλικρίνεια, κανείς από την Πόρτο δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για το άμεσο μέλλον του: «Εγώ συνεχίζω στον Ολυμπιακό και όχι γιατί η Πόρτο επέλεξε τον Νούνο. Συνεχίζω γιατί έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η πιθανότητα για αλλαγές όμως ο στόχος μου είναι να συνεχίσω».
 
Για το εάν θα αναλάμβανε ξανά την Σπόρτινγκ είπε: «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον. Η δουλειά του προπονητή είναι τέτοια που ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι». Για τις φιλοδοξίες του και το εάν ξεπερνούν το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για τα ίδια πράγματα. Έχω εκφράσει τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μου. Μόλις στέφθηκα πρωταθλητής στην Ελλάδα και για μένα αυτό είναι κάτι το σπουδαίο».
 
Για τον Αντρέ Μάρτινς σχολίασε: «Είναι ένας ελεύθερος παίκτης που υπάρχει στην αγορά και είναι φυσικό να είμαστε ενήμεροι. Δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι, πάντως».

Best of internet