«Γκαζώνει» για μεταγραφές

«Γκαζώνει» για μεταγραφές

Νίκος Αθανασίου
«Γκαζώνει» για μεταγραφές

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπε με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι και ο Παναθηναϊκός βάζει μπροστά για την υλοποίηση του μεταγραφικού του πλάνου με προτεραιότητα τον άξονα του γηπέδου.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υλοποιήσει ούτε έναν από τους στόχους που είχε πέρυσι το καλοκαίρι και το βάρος πέφτει από σήμερα στην νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Αντρέα Στραματσόνι. Αφού έγινε ένας απολογισμός για την σεζόν που πέρασε και αναλύθηκαν τα αίτια της αποτυχίας, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την επόμενη μέρα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι «πράσινοι» αναμένεται να... γκαζώσουν το επόμενο διάστημα και προτεραιότητα έχουν οι θέσεις στον άξονα του γηπέδου. Ένας στόπερ, ένας αμυντικός μέσος, ένας εσωτερικός μέσος, ένας στράικερ και ένα αριστερό μπακ είναι τα καταρχήν «θέλω» του Παναθηναϊκού ενώ είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας εξτρέμ αν αποχωρήσει ο Κλωναρίδης και ένας ακόμη παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας που θα έρθει να πλαισιώσει τον Μέστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα