Οriginal υποδοχή στον Σωκράτη!

Οriginal υποδοχή στον Σωκράτη!

Οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ για να υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τον Παπασταθόπουλο...

Οriginal υποδοχή στον Σωκράτη!

Είναι δεδομένη η αγάπη των ομογενών για κάθε τι που αφορά την πατρίδα και γι' αυτό όποτε τους δίνεται η ευκαιρία να βρεθούν στο πλάι οποιασδήποτε ομάδας (τη συγκεκριμένη περίπτωση της Εθνικής ποδοσφαίρου) όταν ταξιδέψει στον τόπο τους εκείνοι δεν την χάνουν!

Στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ Έλληνες υποδέχτηκαν όπως ήταν αναμενόμενο τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας τη στιγμή που εκεί βρέθηκαν αρκετοί ομογενείς οπαδοί της ΑΕΚ του τοπικού κλαμπ της «Original 21».

Μάλιστα οι Ενωσίτες έσπευσαν να βρουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του και με ένα κασκόλ της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών, γεγονός που εννοείται πως δέχτηκε με πολύ χαρά ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ.

Δυστυχώς για τους οπαδούς της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής δεν βρίσκονταν οι Πέτρος Μάνταλος και Χρήστος Αραβίδης όπως ήθελαν και ήλπιζαν προκειμένου να τους δουν (και αυτούς) από κοντά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι δυο διεθνείς άσοι της Ένωσης ταξίδεψαν σήμερα για την Αυστραλία και οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να βρίσκονται εκεί (και) στη δική τους άφιξη για να τους υποδεχτούν με... original τρόπο όπως μόνο αυτοί ξέρουν...

Best of internet