Βασικός υποψήφιος για «Ντέπορ» ο Χέμεθ

Βασικός υποψήφιος για «Ντέπορ» ο Χέμεθ

bet365

Η Λα Κορούνια αναζητά το νέο της τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Βίκτορ Σάντσεθ και ο Πάκο Χέμεθ, που συνδέθηκε και με την ΑΕΚ, φαίνεται πως είναι ο νούμερο ένα στόχος της «Ντέπορ».

Μετά από 13 μήνες στον πάγκο της Λα Κορούνια, ο Βίκτορ Σάντσεθ αποτελεί παρελθόν και το όνομα του Πάκο Χέμεθ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τη «Ντέπορ» σε ότι αφορά στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Ο 46χρονος τεχνικός βίωσε φέτος τον υποβιβασμό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται από το 2012. Ο ι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί και στη Segunda, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει και έτσι το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Η προοπτική της Λα Κορούνια, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 1993 μέχρι το 1998, φαίνεται πως δεν αφήνει αδιάφορο τον Χέμεθ, ωστόσο μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση αποτελεί το οικονομικό σκέλος, μιας και οι αποδοχές του τεχνικού του τη σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν τριπλάσιες σε σχέση με αυτές του Βίκτορ Σάντσεθ.

Γι' αυτό το λόγο η «Ντέπορ», που ταλανίζεται γενικότερα από οικονομικά προβλήματα, φαίνεται να εξετάζει ως εναλλακτική και την περίπτωση του Πέπε Μελ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα