Προβληματισμός και σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό!

Προβληματισμός και σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό!

Η αποτυχία στα πλέι-οφ και η εικόνα της ομάδας με τον Αντρέα Στραματσόνι προβληματίζει την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Σύσκεψη του Αλαφούζου με τον Ιταλό και τον Ζιλμπέρτο εντός της ημέρας.

Προβληματισμός και σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Τετάρτη από την Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει με αποτυχία μία πέρα για πέρα καταστροφική σεζόν! Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά στα πλέι-οφ δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση, γεγονός που είναι λογικό να «μεγαλώνει» την αποτυχία αν βάλουμε στην ζυγαριά την κατάσταση των αντιπάλων του. 

Όπως είναι λογικό, η αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» στο μίνι πρωτάθλημα και οι μόλις δύο νίκες σε έξι ματς δημιούργησαν προβληματισμό στην διοίκηση του συλλόγου που βλέπει πως παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ τον Ιανουάριο δεν επήλθε η επιθυμητή βελτίωση!

Εντός της ημέρας ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει σύσκεψη κορυφής με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σίγουρα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα παρουσιάζει η ομάδα πάνω στο χορτάρι, ωστόσο, δύσκολα θα πάρει την απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ. 

Εξάλλου στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων». Ούτε και εκείνος βλέπει ωραία πράγματα πάνω στο χορτάρι, στοιχεία που να αρμόζουν στον Παναθηναϊκό αλλά θεωρεί πως οι συχνές αλλαγές προπονητών δεν βοηθούν μία ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του συλλόγου βρίσκεται μόλις τρεις εβδομάδες στο κλαμπ και θα ήταν εκτός της δικής του λογικής να εισηγηθεί την αποχώρηση του Ιταλού. Με λίγα λόγια δεν μπορεί να κρίνει με ασφάλεια την δουλειά του, κάτι που μοναχά ο Αλαφούζος θα μπορούσε να πράξει, όντας εκείνος που επέλεξε τον «Στράμα» και του έδωσε τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Best of internet