Ηταν όλοι εκεί στο πάρτι της Τούμπας (pics)

Ηταν όλοι εκεί στο πάρτι της Τούμπας (pics)

Ηταν όλοι εκεί στο πάρτι της Τούμπας (pics)

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα για την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωταγωνίστρια η οικογένεια Σαββίδη!

Ένα κουβάρι έγιναν στον ΠΑΟΚ με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που σήμανε και την εξασφάλιση του καλού εισιτηρίου για τα πλέι οφ. Κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μπήκε στα αποδυτήρια, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και προχώρησε σε δύο σημαντικές ανακοινώσεις: η πρώτη αφορούσε την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, η δεύτερη το έξτρα πριμ που θα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους.

Εξω από τα αποδυτήρια ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος αγκάλιασαν και ασπάστηκαν τον Βλάνταν Ίβιτς, το ίδιο έκαναν και με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Νωρίτερα στην προεδρική σουίτα του 4ου ορόφου στήθηκε ένα μικρό πάρτι. Ο Γιώργος Σαββίδης αγκάλιασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που βρέθηκε στην Τούμπα, και τον οδήγησε στον πατέρα του για να γιορτάσουν όλη μαζί την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ίδιο σκηνικό και με τον Ζήση Βρύζα. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός διευθυντής τη Βέροιας βρέθηκε στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη και πανηγύρισε κι αυτός την επιτυχία. 

Best of internet