Εξετάζει Ίλιτς η Κέρκυρα

Εξετάζει Ίλιτς η Κέρκυρα

bet365

Στη λίστα των «Φαιάκων» βρίσκεται ο Μπράνα Ίλιτς, με τις πληροφορίες να μην μιλούν για επίσημη πρόταση, αλλά για έντονο ενδιαφέρον...

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στην Κέρκυρα. Μπορεί ο Μιχάλης Γρηγορίου να μην έχει ακόμα υπογράψει, όμως οι «Φαίακες» προσέχουν για να έχουν... Έτσι, μόλις έγινε γνωστό πως ο Ίλιτς δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, ρώτησαν για τον Σέρβο επιθετικό.

Η απάντηση που έλαβαν ήταν τέτοια που κρατάει... ζεστό το ενδιαφέρον από το νησί. Πρόταση δεν υπάρχει για την ώρα, όμως δεν αποκλείεται αυτή να γίνει τις επόμενες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες και κοντά στην Ήπειρο... Έτσι, η Κέρκυρα θα είναι μια ελκυστική περίπτωση αν τελικά προκύψει επίσημη κρούση και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, για τον παίκτη ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και με καλά λεφτά και από ομάδα του εξωτερικού, όμως ο Ίλιτς έχει σε προτεραιότητα του την Ελλάδα.

Για την ώρα πάντως, το μόνο που υπάρχει είναι ενδιαφέρον. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει επιθετικό στην ομάδα και ο Ίλιτς είναι μια καλή περίπτωση, όμως περισσότερα θα έχουμε όταν ο Έλληνας τεχνικός επιστρέψει από την Αργεντινή όπου βρίσκεται.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα