Τσιγκρίνσκι: «Ξέρω για ΑΕΚ»

Τσιγκρίνσκι: «Ξέρω για ΑΕΚ»

Τσιγκρίνσκι: «Ξέρω για ΑΕΚ»

bet365

O Τσιγκρίνσκι αρέσει στην ΑΕΚ και ο ίδιος επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον της Ενωσης. Αμεσα οι εξελίξεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και στην Ενωση θεωρούν πως είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Μπορεί ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, ωστόσο έχει μεταφέρει στους εκπροσώπους του πως θέλει άμεσα να γνωρίζει το μέλλον του.

Ο Ουκρανός στόπερ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντνίπρο, θέλει έναν φιλόδοξο σύλλογο όπου θα έχει ηγετικό ρόλο! Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, κι όπως έχουμε αναφέρει ανάμεσά τους είναι η ΑΕΚ. Κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε ο ίδιος με τοποθέτησή του στο Gazzetta.gr:

«Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη στιγμή. Με αυτό ασχολούνται οι εκπρόσωποί μου», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ξέρω κάτι επίσημο τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζω σύντομα να γνωρίζω περισσότερα» τόνισε ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είχε αναφερθεί στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα «Με τιμά το ενδιαφέρον και η Ελλάδα είναι μια προοπτική που δεν με αφήνει αδιάφορο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα