Αρέσει ο Πετρόπουλος στην Κέρκυρα

Αρέσει ο Πετρόπουλος στην Κέρκυρα

Αρέσει ο Πετρόπουλος στην Κέρκυρα

Ένας από τους επιθετικούς που αρέσουν στο νησί των «Φαιάκων», είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Προπονητής στην Κέρκυρα βρέθηκε πολύ γρήγορα και έτσι υπάρχει πάρα πολύς χρόνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό... Ο Μιχάλης Γρηγορίου, έχει ήδη κάνει κάποιες εισηγήσεις μία εξ αυτών και ο Φώτης Γεωργίου, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «Φαίακες».

Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να βρίσκεται στην Αργεντινή, όμως ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά συνεχίζεται κανονικά. Στην Κέρκυρα αναζητούν μεταξύ άλλων και επιθετικό με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, να αναφέρουν πως στο νησί αρέσει η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο Έλληνας επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Μπάρι όπου έκανε 5 συμμετοχές και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η περίπτωσή του είναι ελκυστική, καθώς οι απαιτήσεις του είναι χαμηλές και κυμαίνονται σε ένα ποσό που φαίνεται πως μπορούν να δώσουν οι «Φαίακες».

Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν από την επόμενη εβδομάδα. Αυτό γιατί ο Γρηγορίου αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας και αμέσως θα πιάσει δουλειά για να... χτίσει την Κέρκυρα της νέας σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.

Best of internet