Στην 11άδα ο Ζουκουλίνι!

Στην 11άδα ο Ζουκουλίνι!

bet365

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Αργεντινό μέσο της ΑΕΚ, στους βασικούς και ο Μπουονανότε, διαβάστε τους 11 της Ένωσης στην Νέα Σμύρνη.

Σε λιγότερο από δυο ώρες η ΑΕΚ δίνει τον πιο αδιάφορο αγώνα της σεζόν στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και η 11άδα των κιτρινόμαυρων είναι ήδη γνωστή (για το gazzetta.gr)!

Η Ένωση θα έχει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της με πιο σημαντική την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Μπρούνο Ζουκουλίνι που είχε τραυματιστεί την 22η Φεβρουαρίου και από τότε δεν έχει λεπτό συμμετοχής...

Από κει και πέρα επιστροφή στους 11 (και) για τον Ντιέγκο Μπουονανότε τη στιγμή που υπάρχουν πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα των φιλοξενούμενων για το ματς με τον Πανιώνιο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπαρόχα, Μπακάκης (δεξία) και Σοϊλέδης (αριστερά) στα άκρα της άμυνας με δίδυμο στόπερ τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο.

Στα χαφ πλην του Ζουκουλίνι θα είναι και ο Κορδέρο με τους Μπουονανότε (επιτελικός μέσος), Πλατέλλα, Μπαρμπόσα (στα φτερά) και τον Αραβίδη (κορυφή στην επίθεση) να είναι η γραμμή κρούσης των κιτρινόμαυρων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα