Τα δεδομένα για Αντερλάν Σάντος

Τα δεδομένα για Αντερλάν Σάντος

Τα δεδομένα για Αντερλάν Σάντος

Ο 27χρονος στόπερ Αντερλάν Σάντος αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι δυσκολίες υλοποίησης μίας τέτοιας μεταγραφής είναι μεγάλες. Τι λέει ο ατζέντης του παίκτη.

Οι σχέσεις του Αντερλάν Σάντος με την ομάδα της Βαλένθια φαίνεται να βρίσκονται σε μία κρίσιμη καμπή. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα ήθελε - λόγω Μάρκο Σίλβα - να επιχειρήσει να πάρει τον παίκτη έστω με ετήσιο δανεισμό.

Ωστόσο η περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού από την χώρα της Βραζιλίας έχει δεδομένες δυσκολίες. Η Βαλένθια έχοντας δώσει 9,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για τον παίκτη δεν πρόκειται να τον αφήσει έτσι απλά. Το... κόμιστρο και για τον δανεισμό και για την αγορά θα είναι αρκετά μεγάλο. Εδώ να θυμίσουμε πως και πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει να κάνει δικό του τον παίκτη και δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη η θέση του ατζέντη του Σάντος είναι ξεκάθαρη: έχει πει όπου έχει ερωτηθεί πως ο Αντερλάν Σάντος έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, σκοπεύοντας να το τιμήσει. Ο παίκτης ξέρει πως δεν υπολογίζεται τόσο όμως έχει ακόμα τις ελπίδες του. Ακόμα και εάν δεν καταφέρει να μείνει στο Μεστάγια υπάρχουν κρούσεις από ισπανικές ομάδες και έντονο ενδιαφέρον από την Πόρτο...

Best of internet