Το τελευταίο ματς του Νίκου Πανταζή

Το τελευταίο ματς του Νίκου Πανταζή

Το τελευταίο ματς του Νίκου Πανταζή

bet365

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νεα Σμύρνη για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα είναι ιδιαίτερο για τον Νίκο Πανταζή. Και αυτό γιατί μετά από 44 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ αποφάσισε να αποσυρθεί.

Έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕΚ και αποτελεί την ζωντανή ιστορία της Ένωσης. Ο λόγος για τον Νίκο Πανταζή ο οποίος αποφάσισε μετά από 44 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στην ομάδα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί!

Ο Νίκος Πανταζής ήταν αθλητής του στίβου της ΑΕΚ από το 1964 και στη συνέχεια ανέλαβε φυσιοθεραπευτής. Αξέχαστη στιγμή κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο ήταν τα δάκρυα μετά την ήττα της Ένωσης στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο του 2013, μια ήττα που είχε σημάνει τον υποβιβασμό της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα