Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

bet365

Στην Τούμπα το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα κρίνει ποιος από τους δύο θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη στην άλλη αναμέτρηση που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα.

Απόψε στις 20:15 οι δυο αναμετρήσεις που κλείνουν τη διαδικασία των πλέι οφ.

Φυσικά το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη ή ακόμη και ισοπαλία για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για να βρεθεί στη θέση του ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη!

Από την άλλη, η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή της πορεία στη Νέα Σμύρνη, όπου ακόμη κι η νίκη σε συνδυασμό με ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη δεν της δίνει την πρωτιά μιας και δεν είναι καλύτερη του «δικέφαλου του Βορρά» στην ισοβαθμία.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Κίτσιου-Λέοβατς στα άκρα της άμυνας, τη στιγμή που οι Μαλεζάς - Βίτορ θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Τζιόλης-Τσίμιροτ θα ειναι τα δύο κεντρικά χαφ κι ο Χαρίσης θα κινείται μπροστά τους με τους Πέλκα - Ροντρίγκες να είναι στα άκρα κι ο Αθανασιάδης στην κορυφή.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Στραματσόνι θα παρατάξει την ομάδα του σε 4-4-2 σε ρόμβο με τον Στιλ στο τέρμα και τους Νάνο, Μέστο στα μπακ, ενώ ο Μολέντο μαζί με τον Κουτρουμπή θα είναι στην άμυνα. Ζέκα, Λουντ και Αμπέντ θα είναι η τριάδα των χαφ, με τον πρώτο να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο. Ο Εβαντζελίστα θα είναι πίσω από τους Πέτριτς και Λέτο.

Στο άλλο ματς που θα γίνεται την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξεκινήσει με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια και τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή στην άμυνα. Οι Σιώπης και Κόρμπος θα βρίσκονται στο κέντρο με τον Χαλκιαδάκη να είναι πίσω από τον Μπαργκάν και τους Βιγιάλμπα - Μασούρα στα άκρα, σε σύστημα 4-2-3-1.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παναγιωτάρας θα παρατάξει τους Μπαρόχα στο τέρμα και τους Σοϊλέδη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη στην τετράδα της άμυνας. Κορδέρο και Τζανετόπουλος θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ κι ο Μπουονανότε θα έχει ρόλο δημιουργού πίσω από τον Αραβίδη. Μπαρμπόσα και Πλατέλλας θα είναι τα δύο εξτρέμ.

Η βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 11
Παναθηναϊκός 10
ΑΕΚ 9
Πανιώνιος 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα