Έτοιμος για τη φιέστα ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για τη φιέστα ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ, που θα αποτελέσει φιέστα για τη φετινή εκπληκτική σεζόν. Εισιτήρια και την Τρίτη (31/5).

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την πολύ σύντομη προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (31/5 20:15), που είναι το τελευταίο για τη φετινή σεζόν. Μπορεί οι «κυανέρυθροι» να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως θέλουν να κλείσουν την εκπληκτική αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το εν λόγω ματς θα αποτελέσει φιέστα για τους Νεοσμυρνιώτες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται όλοι όσοι ήταν στην 18άδα και για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με εξαίρεση τον Νίκο Καθάριο, τη θέση του οποίου πήρε ο Κώστας Βλάχος.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπλέτσας, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης.

Εισιτήρια και την Τρίτη

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο την Τρίτη (31/5) και τη Δευτέρα (30/5) ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και αύριο από το πρωί μέχρι και το ημίχρονο του αγώνα με την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα συνεχιστεί την Τρίτη, ημέρα του αγώνα ως εξής. Από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα αποτελέσει και την φιέστα για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία της ομάδας και την επιστροφή της, όχι μόνο στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εφιστά την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο για την προστασία της έδρας μας.

Την Τρίτη, παρακολουθούμε τον αγώνα, δίνουμε τα συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για τις στιγμές που μας χάρισαν, αλλά πολύ περισσότερο προστατεύουμε την έδρας μας από το ενδεχόμενο τιμωρίας και επιβολής προστίμων.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου το ΑΜΚΑ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα