Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Βίκτορ

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Βίκτορ

Gazzetta team
Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Βίκτορ

bet365

Ο Βίκτορ έλυσε το συμβόλαιό του με την Λα Κορούνια και προτάθηκε στην Ένωση.

Παρελθόν από τη Ντεπορτίβο αποτελεί ο Βίκτορ και ήδη... κάνει κινήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες έκανε επαφή και αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ.

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς ο Ισπανός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει περάσει από ελληνικό πάγκο, στο πλευρό του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, έχοντας αφήσει πολύ καλή δουλειά. Στην Κουρούνια βρέθηκε για μιάμιση σεζόν ουσιαστικά, καταφέρνοντας να τη σώσει πέρυσι και μένοντας φέτος για όλη τη σεζόν στον πάγκο της. Παρότι είχε ανανεώσει για μια ακόμα σεζόν, τελικά αποτέλεσε παρελθόν και σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ ο λόγος ήταν ότι είχε πολύ κακές σχέσεις με κάποιους από τους παίκτες του.

Είναι ένα από τα ονόματα που συζητιούνται χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής, ενώ όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr υπήρξε ραντεβού με τον Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα