Νέες συζητήσεις Σίλβα σε Πορτογαλία

Νέες συζητήσεις Σίλβα σε Πορτογαλία

Νέες συζητήσεις Σίλβα σε Πορτογαλία

bet365

Ο Σίλβα έκανε νέα σειρά επαφών στην Πορτογαλία για παίκτες που μπορεί να τον απασχολήσουν για τον Ολυμπιακό για του χρόνου. Έξι εκατ. ευρώ για Τζέφερσον θέλει η Σπόρτινγκ!

Ένα πρόσωπο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία - όπως αναμενόταν - ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο Τιάγο Ριμπέιρο. Με τον ισχυρό άνδρα της Εστορίλ έγινε κουβέντα για περιπτώσεις από την πρώην ομάδα του Ίβηρα τεχνικού (σ.σ. για άμυνα και επίθεση) αλλά και για παίκτες από την Μπράγκα (σ.σ. ζητήθηκε η γνώμη του Ριμπέιρο τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο προπονητής του Ολυμπιακού).

Παράλληλα ο Σίλβα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την χώρα του έκανε συζήτηση και για τις επιλογές που έγιναν για τον Ολυμπιακό την περασμένη χρονιά και το πως πήγαν. Ο ερυθρόλευκος τεχνικός βέβαια στην ατζέντα του έχει και παίκτες από Σπόρτινγκ και Πόρτο.

Περιπτώσεις σαν εκείνη του στόπερ, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, 22χρονου παίκτη της Σπόρτινγκ. Πάντως αν και βρίσκεται εν μέσω διακοπών ο Μάρκο Σίλβα δεν σταματάει να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του, Κάρλος Γκονσάλβες, αλλά και την πορτογαλική αγορά για την διαθεσιμότητα ποδοσφαιριστών καθώς και για την υλοποίηση του πλάνου της επόμενης χρονιάς στο Λιμάνι. Σε σχέση με τον αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ, Τζέφερσον, η ομάδα της Λισσαβώνας ζητάει 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο έως το 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα