«Λύσσα» της ΑΕΚ για Τσιγκρίνσκι!

«Λύσσα» της ΑΕΚ για Τσιγκρίνσκι!

«Λύσσα» της ΑΕΚ για Τσιγκρίνσκι!

Την μεταγραφή του 29χρονου στόπερ προσπαθεί να τελειώσει ο Μιλοβάνοβιτς αφού στην Ένωση θέλουν τον Ουκρανό να ηγηθεί της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Μπορεί στην ΑΕΚ να... τρέχουν όλοι για το θέμα του νέου προπονητή (απολύτως δικαιολογημένα), ωστόσο παράλληλα οφείλουν να προχωράνε (και αυτό επιδιώκουν) το κομμάτι που αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ!
 
Μια από τις βασικές -από πέρυσι το καλοκαίρι- ανάγκες και κατ επέκταση προτεραιότητες για την Ένωση είναι η ουσιαστική ενίσχυση του κέντρου της άμυνας με έναν παίκτη ηγέτη... 
 
Ο πρώτος και μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τον οποίο έχουν... λύσσα στην Ένωση (λογικά άλλωστε) αφού θεωρούν πως είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.
 
Με τον 29χρονο Ουκρανό στόπερ (και τους εκπροσώπους του φυσικά) βρίσκεται σε μόνιμη ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε οριστική (ακόμη και θετική) εξέλιξη στην υπόθεση αφού οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές δεν είναι πολύ μακριά...

Best of internet