Κρίνεται άμεσα για προπονητή σε Λεβαδειακό

Κρίνεται άμεσα για προπονητή σε Λεβαδειακό

bet365

Κορυφώνονται οι επαφές για προπονητή στον Λεβαδειακό. Συνεχείς οι συζητήσεις και πάντα σε πρώτο πλάνο επιλογή από την ελληνική αγορά.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τον διάδοχο του Άκη Μάντζιου. Περιπτώσεις όπως αυτές των Παντελίδη, Χριστόπουλου, Καραγεωργίου και ακόμα και Στεφάνοβιτς (σ.σ. που έχει δουλέψει στην Ελλάδα) συνεχίζουν να είναι σε περίοπτη θέση. Το σίγουρο είναι πως ο εκλεκτός θα είναι από την ελληνική αγορά και από τις περιπτώσεις των ελεύθερων τεχνικών που είναι σε ανοιχτή γραμμή η ομάδα.

Οι Βοιωτοί αυτό που αναφέρουν είναι πως οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μέσα στις προσεχείς ημέρες. Επίσης πως δεν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση ή τελική επιλογή για κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα