Η ΑΕΚ και ο Σπανούδης... (pics)

Η ΑΕΚ και ο Σπανούδης... (pics)

Η ΑΕΚ και ο Σπανούδης... (pics)

bet365

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ στην εκδήλωση μνήμης και τιμής στον πρώτο πρόεδρο της Ένωσης στα Κάτω Πατήσια. Παρουσία Στέλιου Μανωλά η εκδήλωση.
Όπως ήταν γνωστό απόψε στις 20:00 ξεκίνησε η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντνίνο Σπανούδη από την Λέσχη πολιτισμού και ιστορίας της ΑΕΚ.
Στα Κάτω Πατήσια στον σταθμό ΗΣΑΠ (στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών - Καλλάρη), στην πλατεία που έχει πάρει το όνομα του πρώτου προέδρου στην ιστορία της Ένωσης, διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση με την υποστήριξη των ΠΑΕ, ΚΑΕ και ερασιτεχνικής ΑΕΚ προς τιμή του Σπανούδη. Εκεί δίνει το παρών και ο Στέλιος Μανωλάς. Επίσης εκεί είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας.
Το Gazzetta.gr βρίσκεται (και) εκεί και θα σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα